thy 14 şubat 1 euro

THY 14 şubata süper bir indirim yapıyor ve sevgiliyi 1 eurodan uçuruyor işte detayları.

Türk Hava Yolları Sevgililer günü için sevgililere ve sevdikleriyle beraber uçmak isteyenlere özel bir promosyon kampanyası başlattı. Buna göre İstanbul çıkışlı Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’ya ekonomi sınıfta bir kişi gidiş-dönüş (vergiler hariç) 199 Avro’ya seyahat ederken, beraber yolculuk yapacağı ikinci kişi biletini sadece (vergiler hariç) 1 Avro’ya alabilecek. Ayrıca bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular (vergiler hariç) 599 Avro’ ya, beraberindeki kişi de (vergiler hariç) 1 Avro’ ya uçabilecek.

Johannesburg, Capetown, Lagos, Adis Ababa, Nairobi, Entebbe, Darüsselam, Yeni Delhi, Mumbai, Karachi, Dakka, Newyork, Chicago, Washington, Toronto, Sao Paulo, Uzak Doğu (Tokyo, Osaka, Seoul, Beıjıng,Shangai, Hong Kong, Bangkok, Ho Chi Min, Singapur, Jakarta) noktalarına ise ekonomi sınıfta (vergiler hariç) 399 Avro’ya bilet alan yolcularımızın birlikte seyahat edeceği ikinci kişi yine 1 Avro’ya seyahat edebilecek. Bu hatlarda comfort kabinde 599, business sınıfta sehahat etmek isteyen yolcular için ise ücret gidiş-dönüş 999 Avro olacak.

Türkiye’nin diğer noktalarından ve KKTC Ercan Havalimanı’ndan seyahat edecek yolcular 80 Avro, Ankara ve İzmir'den seyahat edecek yolcular kişi başı 50 Avro ilave ederek kampanyadan faydalanabilecek.

09-14 Şubat (dahil) 2010 tarihleri arasında başlayacak seyahatlerde uygulanacak kampanya, en çok 8 gün kalmak koşuluyla geçerli olacak.

Sun Express Van uçak bileti videosu

Lutfhansa ile THY ortaklaşa kurdugu şirket olan sun express havayolu firması ülkemizin Van ili için en ucuz uçak bileti fiyatları hakkında hazırladıgı video aşagıdadır.